Tarief en vergoeding bij psycholoog Zutphen

Tarief en duur

De kosten per psycholoog kunnen verschillen. Kijk voor de kosten per psycholoog op Psyned.nl.

Stem het af met jouw verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Betaling en afzeggen

Betaling geschiedt in de regel direct na afloop van een sessie contant of per pin. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen. Annulering binnen 48 uur wordt in rekening gebracht.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijsten waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoed wordt of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Ik kan even voor je bellen.

Contact met psycholoog Zutphen

Voor direct advies of vragen over jouw klachten is Psychologen Nederland bereikbaar op 085-4014720. We hebben allemaal een opleiding in de psychologie, zodat we je inhoudelijk goed kunnen helpen. Daarnaast kennen wij onze psychologen goed, waardoor we precies weten welke psycholoog bij jou als persoon past en welke psycholoog gespecialiseerd is in jouw klachten. En dat zonder wachtlijsten!