Tarief en vergoeding bij psycholoog Zutphen

Tarief en duur

Een sessie kost 95 euro. Kom je met twee personen, bijvoorbeeld voor relatietherapie dan kost een sessie 115 euro of 150 euro.
Een sessie buiten kantoortijden of in het weekend kost 20 euro extra.

Stem het af met jouw verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Betaling en afzeggen

De facturatie wordt verzorgd door Famed. De factuur ontvang je per post in een van Famed en kan je eenvoudig middels acceptgiro of internetbankieren voldoen. Ook kan je de factuur betalen met iDeal. Je facturen kun je altijd inzien en betalen via www.notavanfamed.nl.

Je kunt de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren uitsluitend telefonisch afzeggen. Als je de afspraak te laat afzegt worden er kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen €55,- wanneer het een afspraak binnen kantoortijden betreft en €75,- wanneer het een afspraak buiten kantoortijden betreft. Indien we de telefoon niet opnemen volstaat een voicemailbericht. Het verplaatsen van de afspraak kan telefonisch.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijsten waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoed wordt of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Ik kan even voor je bellen.

Contact met psycholoog Zutphen

Voor direct advies of vragen over jouw klachten is Psychologen Nederland bereikbaar op 085-4014720. We hebben allemaal een opleiding in de psychologie, zodat we je inhoudelijk goed kunnen helpen. Daarnaast kennen wij onze psychologen goed, waardoor we precies weten welke psycholoog bij jou als persoon past en welke psycholoog gespecialiseerd is in jouw klachten. En dat zonder wachtlijsten!