Therapie in Zutphen bij de psycholoog

Als je de eerste keer bij mij komt, neem ik de tijd voor jouw verhaal. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te vertellen wat er speelt, en als je er niet helemaal uitkomt, help ik je de woorden te vinden om het zo precies mogelijk te vertellen.
Het gaat dan overigens niet alleen om je klacht. Je merkt dat ik over verschillende onderwerpen wat meer de diepte in ga en meer te weten wil komen. Gaandeweg ons gesprek vraag ik  je wat je doel is. Ik kijk niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Therapie Zutphen houdt je een spiegel voor

De manier waarop ik de therapie geef gaat helemaal uit van jou. Van jouw klacht of vraag natuurlijk, maar ook van jouw kwaliteiten. Je kunt het zo zien: je weg uit deze situatie is een weg van persoonlijke groei. Die kan ik je niet opleggen, ik help je de vaardigheden die je al in je hebt opnieuw te zien en te ontwikkelen. Jij bepaalt die groei.

Ik stimuleer je, hou je een spiegel voor en help je inzien wat vaste patronen zijn in je leven. Zo ontwikkel ik een therapie op maat, waarbij ik in- en aanvul wat jij nodig hebt. Zo groei je stap voor stap naar een nieuwe situatie. Maar dat niet alleen, je leert ondertussen veel over jezelf en wat je allemaal kunt. Daar heb je nog lang na de therapie heel veel aan.

Op eigen benen

De therapie is er op gericht dat je het allemaal snel weer zelf kunt, vanuit jezelf en met de mensen om je heen. Ik houd wel graag een vinger aan de pols, dus meestal maken we na een aantal maanden opnieuw een afspraak om te zien hoe het gaat.

Ik doe mijn werk op een persoonlijke en betrokken manier. Je bent dus geen ‘nummer’, geen ‘klacht’, maar een mens die aandacht gewoonweg verdient.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Psycholoog Zutphen. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact met psycholoog Zutphen

Voor direct advies of vragen over jouw klachten is Psychologen Nederland bereikbaar op 085-4014720. We hebben allemaal een opleiding in de psychologie, zodat we je inhoudelijk goed kunnen helpen. Daarnaast kennen wij onze psychologen goed, waardoor we precies weten welke psycholoog bij jou als persoon past en welke psycholoog gespecialiseerd is in jouw klachten. En dat zonder wachtlijsten!